WPS Office + PDF Apk Mod (Premium)

 

WPS Office + PDF Apk Mod (Premium)


WPS Office er en gratis kontorpakke, der giver dig mulighed for at se, oprette og samarbejde på farten. Som en alt-i-en-applikation integrerer WPS Office Writer, Spreadsheet, Presentation, PDF-værktøjer, skabelonbibliotek osv., hvilket giver komplette løsninger til dokumentbehandling, teamwork og mere. Og WPS AI er for nylig introduceret for at opgradere din arbejdsgang ved at tilbyde funktioner som AIGC, omskrivning, ChatPDF'er, AI-drevet OCR og stemme-til-tekst-funktion.


SE ENHVER FILTYPE:

WPS Office kan åbne næsten enhver filtype, herunder PDF og Microsoft Office (Word, PowerPoint og Excel-dokumenter). Det betyder, at når du bruger WPS Office til at åbne et dokument fra din e-mail eller foretrukne cloud-tjeneste, kan du være sikker på, at det vil se ud præcis, som det ville se ud på din pc.


NEM FILDELING:

Med WPS Office kan du dele dine filer via e-mail, Evernote, Dropbox og meget mere. Du kan også dele præsentationer med andre, andre smartphones og tablets ved hjælp af Wi-Fi.


OPRET FANTASTISKE DOKUMENTER:

WPS Office er fyldt med funktioner, der ligner dem, du finder på en pc-kontorløsning. Dette inkluderer avancerede tekst- og afsnitsformateringsmuligheder samt muligheden for at tilføje og redigere billeder, figurer, tabeller og diagrammer direkte i din præsentation eller dit dokument.


OPRET FORBINDELSE TIL DIN SKY:

Ved hjælp af WPS Office kan du få adgang til og redigere arbejdsdokumenter fra Dropbox, Box og meget mere. Når du er færdig med at redigere, gemmer WPS Office automatisk dokumenter online igen.


Oplysninger om ansøgningen:

Versionsnummer: 18.12

Ansøgning størrelse: 178 MB


Download link:

herfra


Komentáře