Smart Launcher 6 Apk Mod (Premium ulåst)

 

Smart Launcher 6 Apk Mod (Premium ulåst)


Smart Launcher forbedrer og udvider funktionerne på dine Android-enheder og giver dem en ny startskærm, der er designet til at være nemmere og hurtigere at bruge.

Smart Launcher sorterer automatisk dine apps i kategorier. Den har en kraftfuld søgemaskine, der giver dig mulighed for at søge efter det, du har brug for, med blot et par tryk. Det matcher dine tapetfarver, hver gang du ændrer det. Vi har designet alle områder af din nye startskærm til at være så smarte som muligt.


Smart Launcher APK Mod:

Smart Launcher Mod APK er en ultimativ variant af den originale applikation, der tilbydes dig her på hjemmesiden for at opleve fordelene ved avancerede niveauelementer, som vi har integreret i den. Vi giver brugerne en premium-version, der er låst op for dig; Vi kan opleve alle premium-funktionerne af denne art til at nyde i dine smartphones gratis. Der er ingen grund til at bruge en krone på den slags, fordi vi giver dig gratis. Denne version af elementer af funktionerne i Buckingham forbedrer også deres potentiale. Du kan opleve bedre ydeevne. Vi har integreret politikken for jordblokering, hvor alle annoncer blokeres og fjernes fra applikationen, så du kan opleve det trygge og sikre rum på din enhed. Denne version behøver ingen routing, mens du installerer den, så dens officerer og antivirusegenskaberne uden legging og alle problemer er rettet.


Tilpas startskærmen og låseskærmen:

Smart Launcher Mod APK af brugerne med tilgængelighed til at tilpasse deres smartphones helt Outlook backup udsigter for smartphonen. Det vælges af dens startskærm og låseskærm Outlook. Derfor er tilpasningen tilgængelig der i alle formater som arrangering af widgets, værktøjslinje, søgelinje, navigation. Fjernelse og tilføjelse af værktøjer med skrifttype og en anden farve til tekstur slags grænsearrangement.


Baggrunde levende:

Smart Launcher Mod APK giver brugerne et stort bibliotek af baggrunde at vælge imellem til deres applikation på startskærmen på låseskærmen, så du kan ændre dem efter dit valg. De er en række i 3D-obj hvis tapeter for at opleve dem i at ændre telefonens Outlook.


Sikkerhed og privatliv:

Smart Launcher Mod APK hjælper også brugeren med at beskytte deres data og sikre dem mod andre brugere, der har adgang til din smartphone. Det betyder simpelthen, at nogle applikationer, som du vil skjule for andre, kan fås i ved hjælp af denne platform, og du kan også udføre en lås i form af pinen til de applikationer, der således ikke kan få adgang.


Farve tilpasning:

Ved hjælp af Smart Launcher Mod APK bliver systemet designet, så det begynder at tilpasse sig en hel vej til tapetkapaciteten, så Outlook af tapet vil bestemme Outlook på din enhed, når du tænder for telefonen, vil du opleve en anden.


Justering og klassificering af widgets og værktøjer:

Smart Launcher Mod APK af 1. brugere med tilgængeligheden af justering, justering og klassificering af applikationen, der er tilgængelig på din smartphone. Det betyder blot, at systemet automatisk filtreres fra. Klassificer applikationens kanal, som underholdningssektionen i applikationen vil blive klassificeret anderledes. De ofte anvendte vil være anderledes, og på en sådan måde er al Outlook organiseret fuldstændigt.


Oplysninger om ansøgningen:

Versionsnummer: 6.4 build 043

Anvendelsesstørrelse: 25 MB


Download link:

herfra


Komentáře