Skype Apk Mod (Ingen ADS _ Gratis)

 

Skype Apk Mod (Ingen ADS _ Gratis)


COPILOT DIN VEJ GENNEM LIVET

Brug Microsoft Copilot i Skype

Arbejd smartere, bliv mere produktiv, boost kreativiteten, og hold forbindelsen til personerne og tingene i dit liv med Copilot – en AI-ledsager, der fungerer overalt, hvor du er, og på enhver enhed med Skype-appen.

Uanset hvad du er til - surfer på nettet, søger efter svar, udforsker dit kreative potentiale eller finder på mere nyttigt indhold, kan Copilot hjælpe dig med at afdække nye muligheder.

SKYPE MED ALLE GRATIS

Skype er den bedste måde at holde kontakten med hvem som helst, hvor som helst og når som helst. Uanset om du vil tale med din familie, venner eller kolleger. Du kan foretage gratis videoopkald med op til 100 personer, sende og modtage tekstbeskeder, bruge ChatGPT med andre, sende talebeskeder, emojis, dele din skærm for at vise, hvad du arbejder på.


Funktioner:

Tal med fingrene – Uanset hvor du er, er dine venner altid lige ved hånden med gratis onlinemeddelelser.

Billige opkald til mobiltelefoner og fastnettelefoner også – Hold kontakten, selvom de ikke er på Skype, med billige opkald og SMS til mobiltelefoner og fastnettelefoner på den anden side af byen eller i verden.

Chat med hvem som helst, hvor som helst – Skype er tilgængelig på smartphones, tablets, pc'er, Mac'er og endda tv'er. Simpel.

Find alle dine venner og familie på et øjeblik – Med over 250 millioner mennesker, der bruger Skype, vil du helt sikkert støde ind i nogen, du kender.

Videobeskeder – Optag livets hverdagsøjeblikke, og del dem med de mennesker, der betyder mest, med gratis og ubegrænsede videobeskeder via Skype.

Ring til din verden fra Skype – Tal af hjertens lyst med gratis tale- og videoopkald til alle dine venner og familie på Skype.

Del dine yndlingsbilleder – Har du et yndlingsbillede at dele? Send det via Skype til venner og familie, og du behøver ikke bekymre dig om størrelsesbegrænsninger for e-mails eller dyre MMS-gebyrer.


Oplysninger om ansøgningen:

Versionsnummer: 8.123.0.203

Ansøgning størrelse: 71 MB


Download link:

herfra


Komentáře