Pou Apk Mod (ubegrænsede penge)

 

Pou Apk Mod (ubegrænsede penge)

Pou Apk Mod (ubegrænsede penge)

Har du det, der skal til for at tage dig af dit helt eget alien-kæledyr?! Giv den mad, rengør den, leg med den og se den vokse op, mens du stiger i niveau og låser op for forskellige tapeter og outfits for at tilfredsstille din unikke smag. Hvordan vil du tilpasse din Pou?


Pleje af Pou:

Pou tilbyder spillere en række pleje- og underholdningsaktiviteter. Du starter med at fodre, bade og lægge den til at sove. Dette virtuelle kæledyr kan spise forskellige typer mad, fra snacks som chips til sundere muligheder som grøntsager. At bade og holde dit lille kæledyr rent er også vigtigt for at holde det sundt.


Overlegne modificerede funktioner:

Pou Mod APK er en modificeret version af det originale spil, der tilbyder spillere flere overlegne funktioner:

Ubegrænsede penge: Med denne funktion kan du shoppe frit tøj, mad og dekorative genstande uden at bekymre dig om økonomi.

Lås alt op: Pou Mod APK giver dig adgang til alle genstande og funktioner uden at skulle låse dem op gradvist.


Pou – Din yndige og sjove virtuelle ven:

Pou er en virtuel kæledyrsspil-app udviklet af Paul Salameh. Det blev først lanceret i 2012 og blev hurtigt et af de mest elskede spil på mobile enheder. Med sin søde form og sjove udtryk fangede dette spil hurtigt hjerterne hos spillere i alle aldre. I spillet spiller du rollen som ejeren af Pou, et lille og sødt rumvæsen. Din opgave er at passe på og pleje den for at vokse sund og glad.


Oplysninger om spillet:

Versionsnummer: 1.4.118

Spilstørrelse: 27.73 MB


Download link:

herfra


Komentáře