Photify AI Apk Mod (Premium ulåst)

 

Photify AI Apk Mod (Premium ulåst)

Photify AI Apk Mod (Premium ulåst)

Slip din fantasi løs med Photify AI: Den ultimative fotoeditor

Er du klar til at løfte dit selfie-spil til hidtil usete højder? Se ikke længere end Photify AI, din foretrukne fotoredigeringsapp, der forvandler et enkelt uploadet billede til en uendelig række muligheder. Med Photify AI har du mulighed for at udforske forskellige frisurer, skifte køn, ændre hudfarver og meget mere, alt sammen gennem kunsten med kunstig intelligens.


Redigeringsværktøjer ved hjælp af AI:

Avanceret kunstig intelligens driver appens redigeringsværktøjer. AI-drevne funktioner som automatiserede forbedringer og intelligent fjernelse af objekter forenkler redigering og giver fantastiske resultater uden besvær.


Fjern objekter:

Fjern uønskede objekter fra fotografier ved hjælp af appens intelligente funktion til fjernelse af objekter. Dette værktøj fjerner automatisk uønskede ting, såsom en vildfaren forbipasserende eller en fotofejl, uden at ændre scenen.


Kunstfiltre og effekter:

Appen tilbyder mange kreative filtre og effekter til at tilpasse billeder. Der er vintage-inspirerede filtre og moderne effekter for enhver smag.


Avanceret farvekorrektion:

Appens kraftfulde farvekorrigerende funktioner sikrer farvebalance. Juster farvetone, mætning og lysstyrke for at generere rige, naturtro farver, der springer på skærmen. Disse hjælpeprogrammer opretholder farveintegriteten på tværs af RAW- og JPEG-filer.


Billeder i HDR:

HDR-billeder fra Appen fanger bemærkelsesværdige detaljer i indstillinger med høj kontrast. Flet flere eksponeringer for at producere forbløffende realistiske fotografier, der bevarer højlys og skyggedetaljer.


Forarbejdning i batcher:

Batchbehandling med Appen sparer tid og effektiviserer produktionen. Vælg mange fotografier og foretag de samme redigeringer med et par klik. Batchbehandling fremskynder redigering af fotoshoots og online billedstørrelse.


Integration af Cloud Storage:

Appens skylager giver dig mulighed for at se billeder overalt. Synkroniser ændringer på tværs af enheder, og gem billeder i skyen for sikkerhed.


Oplysninger om ansøgningen:

Versionsnummer: 2.6.1

Anvendelsesstørrelse: 25 MB


Download link:

herfra


Komentáře