Last Day on Earth: Survival Apk Mod (Mega Menu)

 

Last Day on Earth: Survival Apk Mod (Mega Menu)


Forestil dig, at du vågnede op til apokalypsen i overlevelsesskydespillet Last Day on Earth. Mærk rædslen og adrenalinsuset fra processen med at overleve i et barskt miljø! Mød verdenen, hvor zombiehorders instinkt for at myrde dig er lige så stærkt som tørst eller sult. Stig ned i overlevelsesatmosfæren lige nu, eller start Last Day on Earth, når du er færdig med at læse denne beskrivelse, hvor jeg vil fortælle dig om nogle nøglefunktioner.


BEVAR ROEN OG HÅNDVÆRK:

Forbedre dine færdigheder og fremstil flere dødbringende våben mod zombievandrere og andre spillere. Slå hovedet af dem!


FJENDER OVERALT:

Du er alene mod zombier og andre spillere, der ønsker at stjæle dine ressourcer. Dominer og kontroller denne grusomme postapokalyptiske verden. Gå på jagt eller bliv jaget.


OVERVIND VANSKELIGHEDER:

Vilde dyr, sult, tørst og kulde kan dræbe dig hurtigere end en omvandrende død hær. Jagt dyr og tilbered mad over et bål, saml vand med regnfanger og dræb andre spillere for at få deres forsyninger. Mærk ånden af sand overlevelse!


BYG ET SHELTER:

Byg en stærk base for at beskytte dit liv og dine ejendele mod omvandrende angreb og andre overlevende. Lav og placer fælder for at tage fanger og få dem til at fortryde, at de har stjålet fra dig.


VÆLG DIT OVERLEVELSESKØRETØJ:

Du kan finde en masse nyttige ting til at skabe dit personlige zombie-overlevelseskøretøj. Gå ikke glip af chancen for at køre på en helikopter gennem vandrende døde horder og postapokalyptiske landskaber.


Oplysninger om spillet:

Versionsnummer: 1.26.1

Spilstørrelse: 876 MB


Download link:

herfra


Komentáře