Car Detailing Simulator 2023 Apk Mod (ubegrænsede penge)

 

Car Detailing Simulator 2023 Apk Mod (ubegrænsede penge)


Vil du passe på din bil uden at bruge timer med en slange, sæbe og håndklæder?

Car Detailing Simulator er et virtuelt spil, hvor du kan blive en ekspert detailer i din egen garage. Vælg mellem en af 30 forskellige bilmodeller, og rengør den fra top til bund. Poler kofangerne, vask karrosseriet, voks lakken – det hele er der!

Car Detailing Simulator vil teste dine evner til at detaljere det, der betyder mest. Fra det beskidte ydre til den polstrede kabine er der ingen detalje, der er for lille. Brug dine færdigheder til at skabe dit bedste arbejde, og du vil blive belønnet med nye biler, som du kan beholde for dig selv eller sælge på det åbne marked.


Fantastiske bildetaljeringsværktøjer og nuancer at udforske:

Denne nye version af Car Detailing Simulator 2023 Mod APK indeholder en bred vifte af fantastiske værktøjer, som hjælper spillerne med at blive bilens ekspertdetiler, og dette spil handler om at have den fremragende bildetaljeringsoplevelse på en behagelig og effektiv måde. Spillet indeholder en stor garage, som består af flere typer moderne og luksusbiler, som spillerne kan nyde ved at tilpasse deres bil efter deres ønske og efterspørgsel. Over 30 forskellige biler er tilgængelige i garagen, og spillerne kan frit vælge en hvilken som helst model af bilen efter eget valg. Spillere bliver bedt om at vælge det køretøj, de ønsker, for at polere det bare for at få det til at se attraktivt ud og for at gøre det som en ny model.


Detaljering af erhverv i ét skud:

Denne fantastiske spil-app er specielt lavet til alle de mennesker, der er afhængige af bilfaget og brænder for biler af forskellige modeller. Inden for dette spil får spillerne mulighed for at lære mere om biler, og de kan nyde deres karriere inden for biler ved at blive ekspert eller professionel bildetaljeringsekspert. Der er forskellige ressourcer tilgængelige i spillet, som hjælper dig med at få din bil til at se mere luksuriøs og moderne ud. Med dine talentfulde færdigheder og kreative strategier kan du designe din bil med kvalitetsressourcer, og spillere kan også starte deres egen virksomhed i spillet for at tjene nogle penge og yderligere belønninger ved at investere i vedligeholdelse af deres virksomhed og maskiner.


Forskellige detaljeringsmuligheder med ændrede funktioner:

Car Detailing Simulator 2023 Mod APK inkluderer forskellige detaljeringsmuligheder som vask, polering, hjulrensning, indvendig støvsugning, indvendig pletfjernelse og tuning. Alle disse ovennævnte aktiviteter i spillet er sjove at nyde, og du kan få din bils interiør og udvendige design til at se unikt og fantastisk ud ved at bruge dine kreativitetsevner. Spillere, der designer deres bil med ekstra indsats og færdigheder, belønnes med de nyeste og specielle biler, som er nyttige for spillere i markedsføring.


Tilpas dine køretøjer, som du vil:

Spillere af spillet kan indstille udseendet af deres bil efter deres valg, og ved at købe forskellige nye mærker af køretøjer kan du foretage forskellige ændringer i din garage. Ammunitionsudstyr lader spillere forbedre det overordnede udseende af deres bil- og bildetaljeringssimulator 2023 mod apk er ikke bare et spil, det er et valg og krav fra mange spillere, da de også kan nyde dette spil som en kilde til penge. Forbedre færdigheder ved at øve dig i at designe og detaljere muligheder for forskellige køretøjer. Ved at engagere dig i mere udfordrende job, der er tilgængelige i spillet, kan du øge din indkomst. Rengør din bil sidst på dagen, da det er en måde at berolige dig selv og give dig selv en følelse af tilfredshed.


Oplysninger om spillet:

Versionsnummer: 1.2.96

Spilstørrelse: 336 MB


Download link:

herfra


Komentáře