Ymusic Apk Mod (Premium Unlocked)

 

Ymusic Apk Mod (Premium Unlocked)


S YMusic můžete hrát offline a spravovat hudbu z jiných zdrojů.

Design YMusic je vždy rychlý a jednoduchý.


Revoluce v zážitku z videa a hudby bez reklam:

Už vás nebaví ztrácet čas otravnými, nepřeskočitelnými videoreklamami a hudebními reklamami? Vstupte do éry bez reklam s YMusic Premium APK, dokonalou aplikací pro Android navrženou tak, aby blokovala všechny reklamy na videa a hudbu a nabízela bezproblémový zážitek ze zábavy. YMusic nejen odstraňuje rušivé reklamy, ale také poskytuje sadu pokročilých funkcí, jako je přehrávání na pozadí, plovoucí vyskakovací přehrávání a časovač vypnutí, což z něj činí nezbytný nástroj pro milovníky hudby a videa.


Chytrý časovač vypnutí:

Funkce časovače vypnutí YMusic je navržena tak, aby zvýšila pohodlí uživatele. Nastavením časovače před spaním mohou uživatelé nechat přehrávat svá oblíbená média, aniž by se museli obávat, že poběží celou noc. Tato funkce je ideální pro ty, kteří mají rádi ASMR, písně na podporu spánku, klasickou hudbu nebo vyprávění příběhů před spaním. Navíc pomáhá šetřit energii a data tím, že automaticky vypíná přehrávání médií. Časovač lze také použít jako nástroj Pomodoro, který uživatelům připomíná, aby si dělali přestávky, a zvyšuje produktivitu při poslechu hudby na pozadí.


Bezproblémové přehrávání na pozadí:

YMusic vyniká v poskytování flexibility díky funkci přehrávání na pozadí. Tato funkce umožňuje pokračovat v přehrávání videí a hudby, i když aplikaci opustíte a budete používat jiné platformy sociálních médií, jako je Line, Messenger nebo WhatsApp. Funkce minimalizace vejde videa a hudbu do malého, pohyblivého a pohyblivého okna s nastavitelnou velikostí, což uživatelům umožňuje bez námahy multitasking. Ať už kontrolujete svůj e-mail nebo hrajete svou oblíbenou hru, YMusic zajistí, že vaše zábava bude nepřerušovaná.


Plovoucí přehrávač videa a vysoké rozlišení:

Plovoucí video přehrávač YMusic nabízí další vrstvu všestrannosti. Uživatelé se mohou rozhodnout přehrávat videa a hudbu v režimu celé obrazovky nebo v režimu plovoucího vyskakovacího okna. Velikost tohoto plovoucího přehrávače lze změnit a přemístit kamkoli na obrazovce, což poskytuje maximální pohodlí. YMusic navíc podporuje rozlišení až 8K, což uživatelům umožňuje vychutnat si videa a hudbu nejvyšší kvality bez kompromisů. Aplikace se automaticky přizpůsobí přehrávání videí v nejlepším možném rozlišení, od 144p do 8K, což zajišťuje výjimečný uživatelský zážitek.


Informace o aplikaci:

Číslo verze: 3.8.15

Velikost aplikace: 12.62 MB


Odkaz ke stažení:

odsud


Komentáře