Wrestling Revolution Apk Mod (neomezené peníze)

 

Wrestling Revolution Apk Mod (neomezené peníze)


Šampión v těžké váze mobilního wrestlingu - slaví více než 60 milionů stažení!

"Wrestlingová revoluce" se přesouvá do 3. dimenze, kde nyní představuje OBA aspekty podnikání v JEDNOM epickém vesmíru. Wrestlingová kariéra vás vyzývá k tomu, abyste si stříleli v ringu, zatímco "rezervační" kariéra vám umožňuje rozhodovat v zákulisí - každý týden propagovat zábavné zápasy pro sledovanost. Když se podíváte na každou stranu opony, budete si ještě lépe vážit té druhé a zajistíte, že vás wrestling už nikdy neomrzí! Oba režimy jsou k dispozici pro hraní zdarma s možností upgradu a užít si zážitek "Pro" bez reklam a omezení.


Vyberte si svého zápasníka:

Začněte tím, že si vyberete svého zápasníka. Každý zápasník má jedinečné schopnosti a vlastnosti. Vyberte si takovou, která vyhovuje vašemu hernímu stylu.


Hlavní ovládací prvky:

Naučte se ovládat tahy, protiútoky a speciální útoky. Cvičení dělá mistra, takže věnujte čas zvládnutí ovládání.


Vítězství v zápasech:

Za vítězství v zápasech získáváte odměny a zvyšujete statistiky svého zápasníka. Snažte se vyhrát co nejvíce zápasů, abyste postoupili ve hře.


Vydělávejte herní měnu:

Zúčastněte se zápasů a plňte výzvy, abyste získali herní měnu. Tato měna je nezbytná pro vylepšování vašich zápasníků a odemykání nového obsahu.


Odemkněte nové pohyby:

Odemykání nových pohybů vám dává taktickou výhodu. Investujte do učení se nových chvatů, abyste diverzifikovali arzenál svého zápasníka.


Přístup k novým arénám:

Jak postupujete, můžete odemykat nové arény. Každá aréna nabízí jedinečné prostředí, které dodává vašim zápasům rozmanitost.


Realistická grafika:

Hra se vyznačuje realistickou grafikou, která oživuje wrestlingovou akci. Detailní modely postav a animace umocňují herní zážitek.


Komplexní režim kariéry:

Režim kariéry umožňuje hráčům řídit kariéru svého zápasníka. Dělejte strategická rozhodnutí, vyjednávejte smlouvy a šplhejte po žebříčku, abyste se stali wrestlingovou superstar.


Možnosti přizpůsobení:

Rozsáhlé možnosti přizpůsobení umožňují hráčům vytvářet jedinečné zápasníky. Upravte jejich vzhled, pohyby a dokonce i vstup tak, aby vyhovovaly vašim preferencím.


Neomezené zdroje:

Získejte přístup k neomezené herní měně, abyste mohli vylepšovat své zápasníky a odemykat nový obsah bez jakýchkoli omezení.


Informace o hře:

Číslo verze: 1.720.32

Velikost hry: 35 MB


Odkaz ke stažení:

odsud


Komentáře