Vector Apk Mod (neomezené peníze)

 

Vector Apk Mod (neomezené peníze)


V ponurém světě vzdálené budoucnosti je svoboda a vůle člověka potlačována všemocným Velkým bratrem – totalitním režimem, který sleduje každý váš krok. Ale přece se nestanete submisivním otrokem systému, že ne? Je čas běžet!

Vector je běžec s parkourovou tématikou od tvůrců legendární série Shadow Fight, který je zpět v remasterované verzi! Staň se skutečným městským ninjou, schovej se před svými pronásledovateli a osvoboď se... Nyní s aktualizovaným stylem!


Vektorové APK Mod:

Jak všichni víme, cesta k tomu, abyste se stali dominantním hráčem v aplikaci pro vektorové hry, nebude snadná. Ano, budete potřebovat určitý druh další pomoci a nespravedlivou výhodu, abyste se stali legendárním hráčem ve hře dnes; jsme tu všichni se mnou, vektor Mod APK. Vector Mod APK je velmi alternativní a náhradní verze oficiální vektorové aplikace. V této aplikaci si užijete všechny prémiové výhody všech milujících herních obrázků. Cesta k tomu, abyste se stali skvělým hráčem ve hře, nebude snadná. Chcete-li být velmi chytří a mazaní, staňte se mužem velikosti.


Vybudujte si úžasnou sadu dovedností:

Ano, ve hře budete potřebovat různé druhy dovedností. Získejte silné dovednosti, jako je boj rukama, skok do výšky a odeslání odkazu na firewall. Hra vám dá absolutní svobodu běhat a lézt na více místech. Pokud se chystáte běhat na nebezpečných místech, budete potřebovat nějaké další dovednosti. Podobně, když šplháte na velkou budovu, budete potřebovat nějaké silné lezecké dovednosti a mnoho prémiových zdrojů. Naštěstí nebo upravená aplikace vám poskytne všechny potřebné věci se zdroji a dovednostmi, takže můžete, když všechny vaše mise.


Rychlé ovládání a optimalizace:

Jak všichni víme, vektor je běžecká hra, kde budete běhat na různých místech. Jsme si velmi dobře vědomi toho, že je velmi těžké zvolit správný směr pro zadání rychlosti zápisu velikosti běhu. Pokud nebudeme mít správnou velikost rychlosti a správný směr, nakonec budeme čelit nehodě. Abyste se vyhnuli nehodám, budete mít jen několik možností, jak buď zvýšit své dovednosti, nebo získat nespravedlivou výhodu ultra zdravotních balíčků. Ano, poté, co budete mít tento Mod APK, nemusíte se obávat žádné nehody, protože budete mít svou Ultra nápovědu jednat, takže vaše pomoc se bude neustále optimalizovat a špatný stav.


Žádné přerušování a snadné uživatelské rozhraní:

Jak všichni víme, tato reklama bude velmi nepříjemná. Na internetu, ať už hrajete hry nebo si užíváte jakékoli video na YouTube, hlavní nepříjemnou věcí jsou reklamy. S naší upravenou aplikací se však nesetkáte ani s jedinou reklamou. Navíc příjemnou věcí na naší hře je její uživatelské rozhraní. Ano, uživatelské rozhraní této hry si zamilujete v každém smyslu. Všechno v této hře je fantastické kvality, ať už mluvíte o službách, grafice nebo jejím vynikajícím, vzrušujícím uživatelském rozhraní.


Informace o hře:

Číslo verze: 2.1.21

Velikost hry: 260 MB


Odkaz ke stažení:

odsud



Komentáře