Sunrise Village Apk Mod (nakupování zdarma)

 

Sunrise Village Apk Mod (nakupování zdarma)


Toužíte po novém dobrodružství? Je čas objevit vesnici Sunrise Village! 

Prozkoumejte klidnou vesnici obklopenou přírodou Pomozte svému dědečkovi s řízením farmy Seznamte se s přátelskými vesničany Cestou se ponořte do vzrušujících záhad .


Pikantní děj k prozkoumání:

Příběh, který zde vidíme, je pro vás všechny prostě úžasný. Protože si budete moci užít dokonalé vytváření nového světa. Pocházíte z městské oblasti s novějším vzděláním a vybavením. Prozkoumejte, jak se ve vesnicích vyrábějí nové věci, vyberte si své vzdělání a předefinujte svůj životní styl. Tento vybíravý příběh vám umožní užít si více zařízení pro všechny.


Pomoz dědečkovi a rozvíjej svou vesnici:

Sunrise Village Mod Apk vám nabízí řadu funkcí a nástrojů. Jak možná budete chtít vychutnat brilanci vývoje a renovace. Pomozte svému dědečkovi v rozvoji obce v oblasti. Prozkoumejte genialitu této technologie a renovujte vesnici se všemi druhy výhod a vzrušujících funkcí pro vás všechny.


Ujištění a pomoc od ostatních vesničanů:

aby se vaše vesnice mohla plně rozvinout. Budete si muset vybrat různé věci a uspořádat zdroje i dovednosti, abyste překonali horko hry. Při tomto vývoji se setkáte s řadou kvalifikovaných lidí, kteří vám ve všem pomohou. Usnadníme vám stát se nejlepšími v obnově vesnice a provádění nových změn ve společnosti pro všechny dobré občany.


Neomezené peníze pro vás:

Uživatelé se budou cítit šťastně, když zjistí, že ve hře je pro ně k dispozici řada věcí a doplňků zcela zdarma. Zde je modová verze hry, což znamená, že vám jsou nabízeny neomezené peníze, abyste si mohli vybrat a odemknout vše. Užijte si hru, která předčí vaše očekávání, a dokončete její úroveň proměnou celé vaší vesnice do městského vzhledu s přirozeným nádechem.


Předefinujte vesnici:

s pomocí novějších technologií a funkcí, které jsou ve hře k dispozici. Můžete změnit celou hru, protože budete mít spoustu možností, jak si vybrat a přestavět vesnici. Prozkoumejte celý svůj životní styl a život na vesnici, jako je farmaření a další věci, které si můžete užít. Zažijte to nejjemnější přírodní doteky a užijte si nové změny prvotřídní vesnice na městský styl.


Oživte farmaření:

Sunrise Village vám pomůže přivést k životu farmaření, které je na pokraji vyhynutí, s menší podporou a pomocí. Nyní budete mít k dispozici nové technologie a změny, které můžete uplatnit při rozvoji vesnice. Zasaďte všechny druhy plodin a semen tak, aby vše, co chcete, mohlo vyvinout v otázce času a skutečnosti.


Informace o hře:

Číslo verze: 1.115.22

Velikost hry: 780 MB


Odkaz ke stažení:

odsud


Komentáře