Speedtest Apk Mod (Premium)

 

Speedtest Apk Mod (Premium)


Prozkoumejte pokrytí mobilní sítě pomocí Speedtest Maps na základě skutečných dat shromážděných aplikací Speedtest. Podívejte se na výkon podle poskytovatele a zjistěte, kde se pravděpodobně setkáte se silnou konektivitou. Snadno přepínejte mezi poskytovateli a regiony a porovnávejte pokrytí v místech, kde se často pohybujete.

Testování videa vám umožní posoudit aktuální kvalitu streamování vaší sítě v reálném čase. Udělejte si video test a získejte užitečné poznatky, které vám pomohou optimalizovat zážitek z online videa.


Speedtest jako VPN:

Nejlepší volba pro online zabezpečení a soukromí. Naše aplikace VPN je ideálním nástrojem pro úsporu dat. Náš bezplatný tarif vám umožní využívat až 2 GB dat měsíčně a přitom zůstat online v bezpečí a soukromí. Je toho víc! Pro neomezená data stojí naše předplatné Premium 4,99 $ měsíčně. Ukončete datové limity a užívejte si nerušené surfování, streamování a stahování. Upgradujte na Premium ještě dnes a zažijte neomezený výkon VPN! Pozor Speedtest VPN Premium uživatelů. Máme úžasnou zprávu. Získáte všechny skvělé funkce naší prémiové služby bez reklam. Už žádné rušivé reklamy s naší VPN.


Můžete identifikovat úzká místa a porozumět rychlosti odezvy vaší sítě:

Přestaňte hádat a používat nestabilní internet. Naše aplikace splní všechny vaše potřeby v oblasti měření sítě, ať už jste technik nebo příležitostný uživatel. Nyní můžete spravovat své zkušenosti s internetem pomocí Speedtest Maps, dokonalého nástroje pro testování pokrytí mobilních operátorů. Pomocí tohoto úžasného nástroje můžete jednoduše porovnat pokrytí sítě mobilního operátora. Speedtest Maps vám umožní vybrat si poskytovatele mobilních služeb a vyhnout se přerušeným hovorům a pomalé rychlosti internetu. Dopravci už nedávají nepřesné sliby. Naše aplikace nyní nabízí průkopnickou funkci Video Test!


Prohlížejte si web bez omezení:

Užijte si nejlepší konektivitu s naší špičkovou aplikací. Zůstaňte v obraze díky grafům v reálném čase, které ukazují konzistenci připojení. Už žádné dohady nebo frustrace – naše aplikace vás bude po celou dobu informovat. Zůstaňte ve spojení jako nikdy předtím s našimi revolučními funkcemi. Dnes probereme skvělou funkci, která změní váš zážitek ze stahování. Můžeme vám pomoci stáhnout jeden soubor nebo maximalizovat rychlost stahování. Naše aplikace zjednodušuje testování stahování. S jedním připojením můžete napodobit stahování souborů. Tento nástroj je ideální pro posouzení výkonu připojení a zajištění nepřerušovaného stahování.


Víme, jak důležité je plynulé prohlížení:

Proto jsme naše prémiové uživatele zpřístupnili bez reklam. Využijte své předplatné bez přerušení. Šťastné prohlížení! Speedtest, nejlepší aplikace pro testování rychlosti internetu, má miliony uživatelů. Profesionálové v oboru důvěřují naší aplikaci, která jim denně poskytuje přesné a spolehlivé výsledky. Získejte nejlepší aplikaci pro měření výkonu sítě: Download, Upload a Jitter Discovery. Tento inovativní software vám umožní snadno zjistit důležité informace o výkonu sítě. Přeskočte zpožděné stahování a nahrávání a užijte si plynulý online zážitek.


Považujte to za virtuálního asistenta stahování na dosah ruky:

Pomocí několika dotyků můžete změřit maximální rozlišení zařízení, dobu načítání a ukládání do vyrovnávací paměti. Už se nemusíte starat o schopnost vašeho zařízení zpracovávat videa ve vysokém rozlišení nebo ukládání do vyrovnávací paměti. Náš video test poskytuje přehled o výkonu streamování vašeho zařízení. Spusťte aplikaci, vyberte možnost Video Test a nechte ji pracovat. Naše inovativní VPN pro testování rychlosti je nejlepším řešením pro ochranu soukromí a zabezpečení online. Naše špičková technologie vám umožní prohlížet internet bezpečně a zdarma. Už žádné obavy z narušení dat nebo online sledování. Naše bezplatná VPN pro testování rychlosti chrání vaši online identitu a soukromí.


Informace o aplikaci:

Číslo verze: 5.4.6

Velikost aplikace: 45 MB


Odkaz ke stažení:

odsud


Komentáře