Moon+ Reader pro Apk Mod (Premium Full)

 

Moon+ Reader pro Apk Mod (Premium Full)


1.000.000+ stažení, # 1 placená EBook čtečka v Google Play, 30denní záruka vrácení peněz!

All-in-one správa dokumentů elektronických knih a lépe navržená čtečka knih s výkonnými ovládacími prvky a plnými funkcemi, podporuje formáty EPUB, PDF, DJVU, AZW3, MOBI, FB2, PRC, CHM, CBZ, CBR, UMD, DOCX, ODT, RTF, TXT, HTML, MHT/MHTML, MD (MarkDown), WEBP, RAR, ZIP nebo OPDS.


Podporuje všechny typy formátů souborů:

Naše úžasná čtečka elektronických knih podporuje mnoho formátů souborů! Prozkoumejte formáty EPUB, PDF, DJVU, AZW3, MOBI, FB2, PRC, CHM, CBZ, CBR, UMD, DOCX, ODT, RTF, TXT, HTML, MHT/MHTML, MD (MarkDown), WEBP, RAR, ZIP nebo OPDS. S těmito důležitými funkcemi budete mít vše, co potřebujete. Vyzkoušejte všechny vizuální možnosti s našimi jedinečnými funkcemi. Řádkování, změna měřítka písma, tučné písmo, kurzíva, stín, zarovnání do bloku, alfa barvy a slábnoucí okraje vám umožní vylepšit text. Otevřete si nové příležitosti a vylepšete svůj obsah.

Objevte více než 10 vynikajících témat, která obohatí vaše zážitky.


Přetváříme interakci se zařízeními, takže si můžete vybrat:

Naše průkopnická aplikace nabízí 24 odborně vytvořených operací na dosah ruky. Jednoduché kliknutí na obrazovku, ladné gesto přejetí prstem a přizpůsobitelné fyzické klávesy jsou pokryty. A ještě více! Tyto úžasné procesy lze bez problémů použít k 15 velkolepým akcím na míru. Naše aplikace vám umožňuje vyhledávat, vytvářet záložky, prozkoumávat motivy, snadno se pohybovat a přizpůsobovat velikosti písma. Převezměte kontrolu jako nikdy předtím s maximálním přizpůsobením. Objevte naši novou funkci automatického posouvání s pěti úžasnými režimy. Režim rolování naslepo, posouvání s přesností na pixely, přesnost po jednotlivých řádcích a navigace po stránkách poskytují maximální pohodlí.


Špičková technologie vytváří realistický pocit otáčení stránek:

Prozkoumejte říši konfigurovatelné rychlosti, barev a průhlednosti a přizpůsobte si zážitek z překlápění. Vyberte si z pěti zajímavých animací převrácení stránek a nechte se okouzlit bezchybným plynutím mezi stránkami. Zažijte digitální čtení jako nikdy předtím s našimi bezkonkurenčními funkcemi. Náš průkopnický vynález je odpovědí na všechny vaše potřeby. Díky špičkové technologii a novému designu knihovny se váš zážitek ze čtení změní. Díky elegantnímu a snadnému rozvržení můžete snadno přistupovat ke svým oblíbeným knihám, staženým souborům, autorům a štítkům.


Zapomeňte na limity a užijte si plně pohlcující a všestranný uživatelský zážitek:

Uvolněte multimediální výkon! EPUB3, inovativní rámec, který transformuje čtení knih, posouvá digitální obsah na novou úroveň. Zbavte se statických stránek a osvojte si multimédia. Vyzkoušejte si jednoduchost našich špičkových možností zálohování a obnovy, které jsou zcela propojeny s Dropboxem a WebDav. Buďte v klidu s vědomím, že vaše data jsou v bezpečí a dostupná, když je potřebujete. Naše revoluční funkce synchronizace vám umožní pohodlně sledovat vaše pozice při čtení na mnoha zařízeních pro plynulý zážitek ze čtení. Objevte budoucnost synchronizace a správy dat ještě dnes.


Náš pokročilý nástroj nabízí chytré formátování odstavců:

Zapomeňte na pracné rolování a nechte naše inovativní technologie, aby vám usnadnily čtení. Užijte si ovládání rychlosti v reálném čase jako nikdy předtím. Naše pokročilá technologie vám umožní snadno a bleskově upravit rychlost. Jednoduché gesto vám poskytne úplnou kontrolu nad jasem. Chcete-li upravit jas, plynule pohybujte prstem po elegantní levé straně obrazovky. Zapomeňte na únavná nastavení a užijte si plynulý a pohlcující uživatelský zážitek. Už nikdy se nebudete prokousávat nabídkami pomocí příkazů gest. Vylepšete využití svého zařízení pomocí této revoluční funkce.


Informace o aplikaci:

Číslo verze: 9.5

Velikost aplikace: 25 MB


Odkaz ke stažení:

odsud



Komentáře