LINE Hovory a zprávy Apk Mod

 

LINE Hovory a zprávy Apk Mod


LINE mění způsob, jakým lidé komunikují, a zkracuje vzdálenost mezi rodinou, přáteli a blízkými – a to zdarma. Díky hlasovým hovorům a videohovorům, zprávám a neomezené škále vzrušujících nálepek se budete moci vyjádřit způsoby, o kterých jste si nikdy nemysleli, že jsou možné. Platforma LINE, která je k dispozici po celém světě na mobilních zařízeních, stolních počítačích a Wear OS, neustále roste a neustále nabízí nové služby a funkce, díky nimž bude váš život zábavnější a pohodlnější.


Volání a zprávy LINE:

Bezplatné hlasové hovory a videohovory: Pomocí počítače nebo smartphonu můžete zůstat v kontaktu s přáteli a rodinou doma i v zahraničí nebo uspořádat obchodní schůzku na cestách!

Plnohodnotná služba sociálních sítí: Zveřejněte své každodenní aktivity na své Timeline nebo okomentujte příspěvky svých přátel.

Najděte nové výrazy v obchodě se samolepkami: Největší sbírka samolepek na světě obsahuje slavné a jedinečné postavy z celého světa, které vám umožní vyjádřit se přesně tak, jak chcete.

Připojte se k novým aplikacím: LINE poskytuje bránu k zábavním a lifestylovým aplikacím, které vás budou bavit a přinesou do vašeho života nové pohodlí.


Informace o aplikaci:

Číslo verze: 14.10.0

Velikost aplikace: 294 MB


Odkaz ke stažení:

odsud


Komentáře