Life360 Apk Mod (Premium odemčeno)

 

Life360 Apk Mod (Premium odemčeno)


Zvyšte bezpečnost rodiny a přátel pomocí Life360, důvěryhodné aplikace pro sdílení polohy pro zabezpečení rodiny s více než 50 miliony členů po celém světě. Naše komplexní aplikace zjednodušuje bezpečnost a nabízí sdílení polohy v reálném čase, detekci nehody, upozornění SOS, silniční asistenci, ochranu proti krádeži identity a mnoho dalšího. Zůstaňte ve spojení se svými blízkými bez námahy a sledujte cenné věci bez problémů doma, na cestách i na cestách.


Neuvěřitelně přesný sledovací nástroj:

Tato modifikace aplikace je neuvěřitelně přesný nástroj pro sledování dat o jednotlivcích ve vaší skupině. I když možnost sledovat každého jednotlivce při řízení může být prospěšná, může také vytvořit negativní dojem, pokud lidé při řízení používají své telefony nebo překračují rychlostní limit. Aplikace je však skvělý způsob, jak propagovat bezpečnost, a byla by neuvěřitelně užitečná, když jste byli dítě! Zdá se, že lidé jsou s aplikací spokojeni; Nové funkce ochrany osobních údajů a možnosti odhlášení, stejně jako soulad Life360 s CPRA, byly rozhodně oceněny.


Schopnost vytvářet kruhy a chatovat:

Můžete také nastavit upozornění, abyste byli upozorněni, pokud se odchýlí od určené trasy. Kromě toho je možnost vytvářet kruhy a chatovat v nich skvělým způsobem, jak zůstat ve spojení s rodinou a přáteli. Celkově vzato je tento mod apk úžasným zdrojem pro sledování a komunikaci s dětmi. Tento life 360 mod apk má některé profesionální funkce při sledování denních pohybů. Když kliknu na bod průběhu, mapa se oddálí a zobrazí se celá trasa. Bohužel musím pokaždé přiblížit zpět oblast, kterou si prohlížím, což je docela nepříjemné. Navíc by bylo skvělé, kdyby aplikace měla integraci s mapami a daty Google.


Sledování dětí:

Tento Life 360 Mod Apk je skvělý pro sledování dětí, když cestují. Vědět, kdy telefon dítěte potřebuje nabít, a mít možnost mu to připomenout, je tak pohodlné. Už žádné mrtvé telefony v nejhorších chvílích! Navíc díky snadnému odesílání zpráv, i když nemáme službu, je rozdíl mezi tím, že víme a nevíme, co se děje. Nejen to, funkce sledování polohy aplikace je skvělý způsob, jak zajistit, aby děti byly tam, kde mají být.


Povolit uživatelům zobrazit podrobnosti mapy:

To by uživatelům umožnilo zobrazit podrobnosti mapy, jako jsou názvy obchodů a dalších provozoven na trase. Bylo by také užitečné ukázat rychlostní limit na silnicích a aktuální dopravní podmínky. Dále bych uvítal možnost přizpůsobit si aplikaci pomocí různých barev nebo motivů. Celkově je life 360 mod apk skvělým nástrojem pro sledování každodenních pohybů, ale s několika dalšími funkcemi by to bylo ještě lepší.


Informace o aplikaci:

Číslo verze: 24.27.0

Velikost aplikace: 85 MB


Odkaz ke stažení:

odsud


Komentáře