Helicopter Escape 3D Apk Mod (neomezené peníze)

 

Helicopter Escape 3D Apk Mod (neomezené peníze)


Připravte se na brutální střílení! 

V této rychlé střílečce z pohledu třetí osoby s helikoptérou se můžete rozpoutat ohnivou pomstu shůry, ve které máte za úkol zachránit rukojmí před hordami zombií, gangsterů, nohsledů a nepřátelských bojovníků.

Mějte oči na stopkách a zdravý rozum a nepřestávejte střílet, dokud neskočí do bezpečí v této snadno hratelné akční hře, ve které přežijí jen ti nejrychlejší a nejsmrtonosnější 🪖 . Hyper-brutální, hyper-zábavný chaos z vrtulníků, který vás donutí vracet se znovu a znovu.


Když jde do tuhého, jde do tuhého slow-mo. Když zombie v kritických okamžicích hry dýchají na krk nešťastnému rukojmímu, čas se zpomalí, aby vám pomohl se s tím vyrovnat. Nespěchejte, rozdrťte své nepřátele a zachraňte rukojmí!


K dispozici je celá řada vzrušujících nepřátel, které je třeba zničit, a někteří z nich dokonce střelbu opětují, takže se před začátkem zaštítěte, abyste měli jistotu, že přežijete a zachráníte rukojmí.


Extra speciální bláznivé úrovně nabízejí bouřlivou alternativu k běžné hratelnosti, se zbraněmi, které střílejí kočky, ovce, barvami a celou řadou dalších podivných a úžasných možností, které oživí vaši hru.


Pomozte rukojmím utéct tím, že postřílíte nekonečný proud pronásledovatelů za ní. Pomocí výbušnin a dalších herních objektů zlikvidujte více nepřátel nebo se spolehněte na efektní střelbu, abyste zlikvidovali co nejvíce padouchů. Sešlete na nepřítele zkázu, ale dejte si pozor, abyste omylem nezasáhli rukojmí.


Skvělá grafika, exotické prostředí, soundtrack budující napětí a stylové úhly kamery dodávají hře vzrušující filmový nádech. Držte hordy nepřátel na uzdě a sledujte, jak rukojmí skáče do bezpečí vaší helikoptéry v nádherně uspokojivém zpomaleném záběru.


Pestrá a vzrušující hratelnost: v úrovních se střídají pronásledování zombie na střeše a útoky na budovy, při kterých se vás snaží zničit několik ozbrojených nepřátel. Přežijí jen ti nejostřejší střelci, takže si dávejte pozor na úhly a pusťte se do střílení, abyste zničili patro za patrem padouchů.


Dokončete úrovně, abyste vylepšili své zbraně, oblečení a vrtulník, a postupujte čtvrtěmi města, abyste dosáhli úžasných úrovní bossů s dalšími odměnami. Vyzkoušej pistole, brokovnice, útočné pušky, samopaly a dokonce i raketomety, abys našel zbraň, která ti pomůže skoncovat s většinou zombií.


Informace o hře:

Číslo verze: 1.18.2

Velikost hry: 176 MB


Odkaz ke stažení:

odsud


Komentáře