Head Ball 2 Apk Mod (Neomezené peníze _ Menu Mod)

 

Head Ball 2 Apk Mod (Neomezené peníze _ Menu Mod)


Head Ball 2 je napínavá a rychlá fotbalová hra pro více hráčů, ve které můžete vyzvat své soupeře!. Zúčastněte se online fotbalových zápasů 1v1 proti skutečným soupeřům z celého světa.

Připojte se k milionům fotbalistů a dokažte se online fotbalové komunitě a svým přátelům.

Zahrajte si 90 sekund akčních fotbalových zápasů; kdo vstřelí více gólů, vyhrává!

Vyzvěte své přátele v reálném čase!

Připojte svůj účet na Facebooku a hrajte vzrušující fotbalové zápasy se svými přáteli, ukažte jim, kdo je nejlepší! Můžete se také připojit k fotbalovému týmu nebo si vytvořit vlastní tým a získávat různé odměny, když vyhrajete zápasy! Reprezentujte svůj tým a utkejte se s různými týmy, abyste ukázali, který fotbalový tým je lepší. Přispějte k celkovému pokroku svých týmů.


Zábavná trendová sportovní hra:

Jste připraveni vzít své fotbalové zkušenosti zábavně a chcete si zahrát se skutečnými hráči z celého světa? Pokud ano, pak je pro vás nejlepší volbou Head Ball 2. Je to nejvýznamnější hra pro Android pro fotbalový zážitek zábavným způsobem a také je celosvětově stažena více než 50 milionůkrát. Kromě toho byla tato hra také oceněna společností Google jako nejlepší fotbalová stylizovaná hra a je hodnocena jako #4 nejlepší bezplatná sportovní hra. Kromě toho vám také zdarma nabídnou beta verzi hry. Pojďme ke hře. V podstatě se tedy jedná o hru s míčem dopředu, kde musíte hrát jednoduchou fotbalovou hru a dávat góly, ale jedinou změnou je hlava na místě nohy. Zde získáte celkem 4 různé ovládací prvky skládající se z jednoho tlačítka pro ovládání pohybu, jednoho krátkého kopu, jednoho dlouhého kopu a posledního tlačítka pro skok, aby byla tato hra přístupnější všem uživatelům. Kromě toho můžete také využít superschopnosti uvedené v pravém horním rohu k tomu, abyste udělali něco skvělého a pohodlně vyhráli. Head Ball 2 přináší více než deset různých power-upů, které jsou všechny ohromující a vyrazí dech vašemu soupeři.


Zažijte mnoho soutěžních hráčů s magickými funkcemi:

Head Ball 2 MOD APK je nejlepší hra pro Android pro hraní fotbalu v zábavné hře nebo animované grafice. Kromě toho můžete v této hře také hrát obrovské fotbalové ligy a můžete soutěžit s globálními hráči, kteří mají nejvyšší power-upy. Navíc, pro obohacení vašich dovedností a vytvoření profesionálního hráče v této hře od začátku, zveřejňujeme níže upravenou verzi této hry zdarma - Head Ball 2 MOD APK. Takže stačí hrát tuto hru a sdílet ji se všemi svými přáteli, abyste volně zlepšovali své dovednosti a ohromovali globální soupeře.


Není potřeba žádný root přístup pro všechny:

Určitě jste slyšeli, že většina upravených aplikací pro Android potřebuje ke své práci root přístup a zakořenění může způsobit spoustu škod softwaru i hardwaru vašeho smartphonu. To je tedy hlavní důvod, proč jsme vytvořili Head Ball 2 MOD APK tak, abyste pro hraní této hry nepotřebovali přístup root. Můžete jej pohodlně hrát na jakémkoli smartphonu, ať už je zakořeněný nebo ne. Stáhněte si ji tedy hned teď a začněte svou upravenou cestu Head Ball 2 se všemi jejími magickými funkcemi!!


Připravte se na rozhraní aplikace bez reklam:

V rámci root přístupu také odstraňujeme reklamy z této hry. Reklamy jsou otravné okamžiky a oficiální verze Head Ball 2 se skládá ze spousty bannerových i video reklam. Nyní je tedy čas zbavit se všech těchto reklam, aniž byste zaplatili jediný dolar. Nainstalujte si Head Ball 2 MOD APK do svého smartphonu a připravte se na zábavu!!


Informace o hře:

Číslo verze: 1.591

Velikost hry: 140 MB


Odkaz ke stažení:

odsud


Komentáře