Goose Goose Duck Apk mod (Neomezené peníze _ Mod Menu)

 

Goose Goose Duck Apk mod (Neomezené peníze _ Mod Menu)


Je čas být hloupou husa! Ponořte se do různých prostředí/stále se rozšiřujících prostředí Birdverse ve hře Goose Goose Duck. Hra sociální dedukce, ve které musíte vy a vaši kolegové husy spolupracovat, abyste dokončili svůj úkol. Dávejte si pozor na zákeřné kachny divoké a odporné slepice, které se infiltrovaly do vašeho týmu a udělají cokoli, aby vás zastavily!


Ikonické funkce a kreativní nástroje pro uživatele:

Zavedení přísných ochran, aby se zabránilo neoprávněnému vstupu do vaší skupiny, je nezbytné kvůli možným rizikům, která představují neznámé osoby. Například zombie kachna šíří škodlivé infekce na ostatní vodní ptáky a mění je v nemrtvé. Vzhledem k tomu, že Goose Goose Duck obsahuje pestrou skupinu postav, musí hráči rychle rozpoznat každý předmět a najít zlovolné kachny. Hráči musí spolupracovat s ostatními husami, aby efektivně dokončili úkol.


Kultovní typy her, které si můžete užít:

Zajímavých je několik oblíbených typů her, například Classic, Trick or Treat, Classic Plus a Goose Hunt. Hráči nesmí zapomínat plnit úkoly, shromažďovat materiály na výrobu a získávat různé předměty, aby vylepšili svůj vlastní obraz. Jak hráči, kteří mají rádi skupinovou hru, tak ti, kteří dávají přednost sólové hře, shledají tuto hru zajímavým a podmanivým zážitkem. Mnoho hráčů bylo rychle uchváceno jedinečnou a rychle rostoucí populární hratelností hry. Online sociální inferenční hra nabízí hráčům poutavý herní zážitek, kde se ujímají role husí postavy a plní různé cíle.


Vytvořte si hernu, která může být veřejná nebo soukromá:

Hráči se mohou zapojit do hry vytvořením heren, které mohou být veřejné nebo soukromé. To usnadňuje lepší koordinaci mezi několika postavami pomocí systému soukromých místností. Hráči v této herně mohou mluvit s hráči v následujících místnostech. Hráči mají možnost vybrat si z více než 25 jedinečných rolí, jako je měňavec, kanibal a pták dodo. Zapojte se do hry, která nabízí mnoho herních možností. Hráči si mohou vybrat, zda prozkoumají různé herní styly a budou hrát ve čtyřech různých úrovních, jak postupují ve hře.


Spolupracujte a jděte více:

Účelem hry je, aby hráči spolupracovali na odhalení zlodějů, kteří se skrývají mezi husami a způsobují rušení. Hráči se mohou ve hře ujmout různých rolí a dosáhnout různých cílů ve veřejném nebo soukromém prostředí. Umožňuje uživatelům přizpůsobit si vzhled svých hus tím, že nabízí různé doplňky, jako jsou čepice, košile a domácí mazlíčci. Hráči musí plnit úkoly, aby získali zdroje pro výrobu módních předmětů pro své husy a předvedli svou kreativitu. Mohou si užít hraní různých herních žánrů na různých mapách.


Informace o hře:

Číslo verze: 3.10.00

Velikost hry: 650 MB


Odkaz ke stažení:

odsud


Komentáře