Golfová bitva Apk Mod (Neomezené peníze _ Menu Mod)

 

Golfová bitva Apk Mod (Neomezené peníze _ Menu Mod)


Minigolfová bitva pro více hráčů!

Vyzvěte skutečné hráče z celého světa a proklestěte si cestu na vrchol!

Získejte své přátele, porazte je v 1v1 nebo hrajte až se 6 přáteli na Facebooku současně.

Zábavná a intuitivní hratelnost, super snadné ovládání

Vyhoďte své soupeře z hřiště! Porazte své přátele v bitvě minigolfu!

Zahrajte si se svými přáteli na více než 120+ minigolfových hřištích v této super vzrušující PvP golfové hře pro více hráčů.


Vstupte do světů golfové bitvy APK Mod:

Golf Battle Mod APK je vše, co potřebujete, abyste si užili zlatou bitevní hru na následujících úrovních. Věřte mi, poté, co máte tuto mod aplikaci, můžete dělat ahoj prémiových věcí, které můžete dělat dříve. Pojďme si tedy bez velkého zdržování promluvit přímo o výhodách, které zde s touto modovou aplikací získáváte. V této modové aplikaci budete odkrývat mince, odemčené úrovně, odemčené doplňky, karty VIP klubů a mnoho dalšího. Navíc nejlepší na tom je, že při hraní těchto her nemusíte trpět žádnými reklamami. Kromě toho jste se nemuseli starat o rootování, když jste měli tuto modovou aplikaci. Odpočiňte si a zamiřte v klasickém režimu, kde se budete bavit se špičkovými hráči z celého světa.


Zábavná a návyková hratelnost:

Hratelnost hry Golf battle Mod APK je k popukání. Musíte si dávat pozor na kluby, kam členové přicházejí jen proto, aby ukázali své elitní bohatství. Musíte dokončit soutěž a vyjít z ní jako velký hráč. Nikdy neohrožujte svůj status, pokud jde o dlouhé procházky a rozhovory. Ukažte lidem výsledky a přimějte je, aby cítili žárlivost. Ukažte se, místo abyste se trápili se svými soupeři, tvrdě pracujte každý den a staňte se tím nejlepším hráčem v herním arzenálu.


Režim pro více hráčů na minigolfu 120 plus:

Ve hře je více než 120 minigolfů. Které z těchto zlatých má jiný druh atmosféry a atmosféry? Golfovou hru si užijete se všemi prémiovými golfisty. V režimu pro více hráčů se můžete připojit k mnoha událostem a turnajům. Tyto události vám poskytnou požehnání, abyste si během okamžiku vydělali rozsáhlý komplexní cad. V režimu pro více hráčů Golf battle Mod APK můžete uspořádat jiný tým a vyvolat tým. Můžete pozvat svého přítele a člena rodiny a zahrát si hru. Po několika hodinách, které strávíte, se můžete stát velmi profesionálním hráčem v této hře. Ano, režim pro více hráčů bude velmi napínavý a dobrodružný, kde se můžete čas od času připojit k novým lidem.


Zahrajte si hru a vylepšujte kluby:

Mnoho vlastních míčů je ve hře Golf battle Mod APK, kterou si můžete bez váhání užívat donekonečna. Vylepšování klubů je vaší prioritou ve hře. I vy můžete jít na VIP členský klub měst. Pozvěte svého přítele do města a ukažte jim, jak dobře umíte hrát golf. Dívčí tvář není obyčejná dovednost. Musíte hodně trénovat a stát se velmi dobrým v Kalu. Jakmile se ve hře stanete velmi profesionálními, bude to mnohem zábavnější.


Informace o hře:

Číslo verze: 2.9.3

Velikost hry: 92 MB


Odkaz ke stažení:

odsud



Komentáře