Football Strike Apk Mod (neomezené peníze)

 

Football Strike Apk Mod (neomezené peníze)


Utkejte se s přáteli ve vhazování volných kopů pro více hráčů nebo si udělejte jméno v režimu kariéry!

Přizpůsobte si útočníka a brankáře pomocí spousty odemykatelných předmětů! Pochlubte se svým stylem nebo reprezentujte barvy svého týmu!

Pusťte se do režimu kariéry, cestujte po různých stadionech po celém světě a přijměte jedinečné fotbalové výzvy, abyste odemkli medaile!

Díky jednoduché a rychlé hratelnosti se Football Strike snadno hraje a nabízí nekonečnou soutěžní fotbalovou zábavu!


Plné přizpůsobení:

Ať už jste skutečným fanouškem fotbalu nebo ne, pravděpodobně oceníte úroveň přizpůsobení, se kterou tato hra přichází. Začnete navrhovat svého útočníka nebo brankáře pomocí mnoha ze stovky odemykatelných předmětů, které jsou k dispozici v obchodě. Pokud máte chuť na skutečný tým nebo chcete, aby byl hráč oblečen do vašeho národního dresu, Football Strike Mod Apk jistě oživí vaše sny. Vše, co potřebujete, je říct slovo a hra se postará o zbytek. Efektní přizpůsobení nepomáhá pouze s vizuální reprezentací vašeho týmu. Předměty, které si vyberete k personalizaci útočníka nebo brankáře, jim také pomohou tím, že jim poskytnou širokou škálu dovedností a schopností, které by jinak nebyly dostupné ve výchozím oblečení hráče. Čím více předmětů si vyzkoušíte, tím lepší bude váš herní zážitek, takže se nebojte je vyzkoušet.


Rychlé:

Koncept Football Strike Mod Apk je poměrně přímočarý. Pohybujete prstem, a pokud jste útočník, snažíte se zmást brankáře, který netrpělivě čeká na vaši střelu. Pokud jste brankář, snažíte se číst řeč těla útočníka a chránit svou síť před kontaktem s ohnivým úderem. Zní to jednoduše, ale není tomu tak. Jedním z hlavních důvodů, proč jsou lidé touto hrou naprosto posedlí, je její rychlá hratelnost, která nemá čas na zbytečné drama. Cílem hry je míč v brance, a to je to, na co se hra zaměřuje. Football Strike Mod Apk se hraje neuvěřitelně snadno, ale díky neustálým výzvám už nikdy nebude natolik nudný, abyste ho poté smazali. Lidé nám říkali, že se k této hře vždy vracejí, takže je pravděpodobné, že vy to pravděpodobně uděláte také!


Režim kariéry:

Football Strike Mod Apk vyhovuje vašim potřebám a přáním, ne naopak. Pokud máte rádi uvolněnou hru, aplikace vám skutečně vyhoví a nechá vás nudit se k smrti (nebo ne!).

V opačném případě, pokud chcete sledovat konkrétní trať a dělat věci podle pravidel, můžete se vždy rozhodnout pro režim kariéry hry. Co to je?


Informace o hře:

Číslo verze: 1.50.1

Velikost hry: 81 MB


Odkaz ke stažení:

odsud



Komentáře