EMERGENCY HQ Apk Mod (neomezené peníze)

 

EMERGENCY HQ Apk Mod (neomezené peníze)


Vítejte v Emergency HQ, vaší oblíbené simulační hře pro hasiče a záchranáře, která je stejně napínavá jako strategická! Tato akcí nabitá hasičská hra vám umožní ponořit se do světa reakce na mimořádné události, kde spolehlivost a efektivita jsou klíčem k obnovení pořádku a k tomu, abyste se při tom bavili!

V nouzovém velitelství budete mít na starosti různé jednotky, včetně hasičů, policie, EMT, SWAT a dalších, a budete strategicky plánovat a koordinovat jejich úsilí při řešení náročných scénářů. Ať už jde o boj s požáry nebo záchranu životů, tato simulační hra poskytuje zábavný a pohlcující zážitek, který vás postaví do srdce hasičské akce.


Odměny jsou také vylepšeny!

Věc, která většinu uživatelů v této hře nadchne, je skutečnost, že všechny odměny se násobí spolu s upgrady personálu. Emergency HQ Mod bude neustále spouštět ocenění, odměny, odznaky a ceny, které sahají od bronzové po platinovou. Čím více času do této hry investujete, tím rychleji produkuje soutěže a ocenění, které můžete využít. Mnoho diamantů (nejcennějších předmětů) můžete získat také sledováním online videí a dalších reklam, takže je to oboustranně výhodná situace. Nebojte se však, reklamy nebudou zasahovat do vaší hry, protože se neobjevují nepřetržitě, když se snažíte zachránit životy, budovy a další majetek.


Informace o hře:

Číslo verze: 2.0.0

Velikost hry: 992 MB


Odkaz ke stažení:

odsud


Komentáře