Elevate - Brain Training Games Apk Mod (Pro)

 

Elevate - Brain Training Games Apk Mod (Pro)


Elevate je oceňovaný trenér mozku, který pomocí zábavných her a hlavolamů zlepšuje slovní zásobu, řečové schopnosti, rychlost zpracování, paměťové dovednosti, mentální matematiku a další pro dospělé i studenty. Každý člověk získá personalizovaný výukový program, který se v průběhu času přizpůsobuje, aby maximalizoval výsledky.

Čím více budete hru Elevate hrát, tím více si zlepšíte praktické kognitivní dovednosti díky poutavým hlavolamům, které zvyšují produktivitu, schopnost vydělávat a zvyšovat sebevědomí. Více než 90 % uživatelů si pravidelným zapojením do našich her a cvičení všimne zlepšení slovní zásoby, paměti, matematických dovedností a celkové duševní bystrosti. Elevate je navržen tak, aby testoval a zlepšoval kognitivní schopnosti, což z něj činí skvělý vzdělávací nástroj. Bez ohledu na váš věk, původ nebo profesi můžete těžit z naší aplikace prostřednictvím každodenní praxe.


Elevate - Brain Training Games:

Elevate je program pro trénink mozku určený ke zlepšení pozornosti, řečových dovedností, rychlosti zpracování, paměti, matematických dovedností a dalších. Každý člověk má k dispozici svůj vlastní personalizovaný tréninkový program, který se v průběhu času přizpůsobuje tak, aby maximalizoval výsledky.

Čím více budete s Elevate trénovat, tím více zlepšíte kritické kognitivní dovednosti, které jsou navrženy tak, aby zvýšily produktivitu, schopnost vydělávat a sebevědomí. Uživatelé, kteří trénují alespoň 3krát týdně, zaznamenali dramatické zisky a zvýšenou sebedůvěru.

Elevate nabízí 14denní bezplatnou zkušební verzi a také bezplatnou verzi. Chcete-li získat přístup k bezplatné verzi, klepněte po registraci účtu na X v levém horním rohu.


RYSY:

Podrobné sledování výkonu.

Adaptivní postup obtížnosti, který zajistí, že váš zážitek bude náročný.

35+ mozkových her pro kritické kognitivní dovednosti, jako je soustředění, paměť, zpracování, matematika, přesnost a porozumění.

Tréninkový kalendář, který vám pomůže sledovat vaše série a udržet si motivaci.

Personalizovaná každodenní cvičení, která zahrnují dovednosti, které nejvíce potřebujete.

A mnohem více!


Informace o aplikaci:

Číslo verze: 5.150.0

Velikost aplikace: 93 MB


Odkaz ke stažení:

odsud


Komentáře