Dice Dreams Apk Mod (Neomezené mince _ Neomezené hody)

 

Dice Dreams Apk Mod (Neomezené mince _ Neomezené hody)


Vítejte v Dice Dreams!

Připojte se k milionům hráčů po celém světě! Hoďte kostkami na kouzelné desce, kraďte mince, útočte na své přátele, budujte své epické království a vydejte se na dobrodružnou cestu!

Roll & Win 

Jděte do toho a hoďte kostkami na hrací ploše, vyhrajte zlaté mince a vybudujte své království, staňte se králem kostek a ovládněte deskovou hru s kostkami!


Zničte svět protivníků:

Dice Dreams Mod Apk vám nabízí různá povolení s házením kostek. Kde se vám někdy nabízejí různé způsoby, jak zničit své protivníky a jejich ostrovy. To také někdy vede k bitvám, ale to je v pořádku stát se ve hře legendou. Jako bombardování jiných ostrovů, aby vaše vypadaly skvěle a pravdivě. Kradete poklady a suroviny z ostrova ostatních a zároveň blokujete útoky na vlastní pěst. Jejich jsou různé věci, které můžete udělat, abyste zajistili, že se vám dostane do rukou mnoho jedinečných věcí a věcí nejvyšší třídy.


Vybudujte si svůj vlastní jedinečný ostrov a říši:

Vy jako hráč v této hře Dice Dreams Mod Apk musíte rozvíjet a budovat své vlastní impérium pomocí nezbytných zdrojů a dovedností. Vytváření a výstavba vašich jedinečných budov a všech typů služeb, což má za následek migraci a rozvoj města. Plnohodnotný ostrov sám o sobě, který vám pomůže získat jméno a slávu. Také to přinese spoustu mincí a šancí, které vám pomohou budovat a růst více jako hráč v této mocné hře plné zábavy a zábavy.


Vyrabujte ostrovy a čelte bitvám s jedinečnými postavami:

Hráči jsou nabízeni zdarma a jsou povinni krást věci a věci z ostrovů soupeře. Tvarované a navržené v různých barvách a prostředí vám umožní vyrabovat je se vším, co můžete použít při vývoji svého vlastního ostrova. I když někdy toto rabování a krádeže vyústí v bitvy tváří v tvář, které jsou nezbytné k tomu, abyste se udrželi ve hře. Nyní možná budete muset předvést svou zdatnost a dovednosti, abyste se prosadili v hraní legendárních bitev. Jděte do toho a všechny rozsekejte a staňte se šéfem.


Pozvěte všechny své přátele a kamarády:

Uživatelé musí naverbovat více hráčů ve hře, aby vám mohli přinést více herních šancí ve hře Dice Dreams. To znamená, že se při hraní hry s kostkami můžete jednoduše povýšit, abyste z ní mohli získat více nabídek. Takže můžete použít své sociální sítě přátel a sociální média, abyste přivedli a pozvali více lidí, kteří hrají hru a nabízí vám více šancí a zábavy prostřednictvím svého ikonického oblékání kostek umožňuje. Získejte více a více s novým přidáním přátel a cizinců ve hře pomocí různých strategií.


Informace o hře:

Číslo verze: 1.79.0.20404

Velikost hry: 196 MB


Odkaz ke stažení:

odsud


Komentáře