Busuu Apk Mod (Premium Unlocked)

 

Busuu Apk Mod (Premium Unlocked)


Učte se španělsky s výukou jazyků, která je navržena tak, aby si vybudovala sebevědomí od prvního dne. Spojte se s naší online komunitou pro výuku jazyků a získejte zpětnou vazbu na cvičení a španělskou slovní zásobu od plynně mluvících lidí. Snadno zjistíte, co je třeba ještě zopakovat, od španělských sloves po výslovnost, a naučíte se mluvit španělsky a dalšími jazyky rychleji!

Naučte se mluvit španělsky 🇪🇸, japonsky 🇯🇵, anglicky 🇬🇧, francouzsky 🇫🇷, italsky 🇮🇹, portugalsky 🇧🇷, německy 🇩🇪, korejsky 🇰🇷, polsky 🇵🇱, rusky 🇷🇺, turecky 🇹🇷, arabsky, čínsky 🇨🇳 a holandsky 🇳🇱.


Skvělá pomůcka pro každého, kdo se chce naučit jazyk:

Oblíbený Busuu Mod Apk pro výuku španělštiny je skvělý nástroj pro každého, kdo se chce naučit jazyk. Pokrývá gramatiku, pomáhá mi porozumět konceptům španělštiny a také mě učí slovní zásobu. Opravdu oceňuji opravy od ostatních uživatelů, které mi pomáhají pochopit, kde dělám chyby. Také miluji týdenní výzvy, které se mohou opakovat a příliš se nezmění, ani když se moje úroveň porozumění zvýší. Mod apk také nabízí další funkce, jako jsou kartičky a zvuková cvičení, které mi mohou pomoci v dalším učení. Celkově si myslím, že je to skvělý způsob, jak se naučit španělsky.


Uživatelé si efektivně zlepšují své jazykové dovednosti:

Busuu Mod Apk poskytuje tradičnější výukový zážitek než jiné aplikace. Na rozdíl od duolinga, které se stalo poměrně omezeným a neúčinným, se busuu věnuje pomoci uživatelům efektivně zlepšovat jejich jazykové dovednosti. Aplikace nabízí řadu funkcí, které zajišťují, že uživatelé budou při učení dosahovat stabilního pokroku. Nabízí také široký výběr aktivit pro výuku jazyků, které vám tento proces zpříjemní.


Skvělý způsob, jak se naučit nový jazyk:

Busuu's modded apk je skvělý způsob, jak se naučit nový jazyk. Díky němu si můžete rozšířit slovní zásobu, zdokonalit své dovednosti psaní a poslechu a dokonce dostávat opravy od rodilých mluvčích své práce. Můžete také skládat testy a získat oficiální jazykové certifikáty. Nejlepší na tom je, že získáte živou zpětnou vazbu od globální komunity rodilých mluvčích. To znamená, že můžete kdykoli přejít na jakýkoli jazykový kurz, místo abyste byli omezeni na jeden. S upraveným apk busuu se můžete naučit jakýkoli jazyk, který chcete, a zdokonalit se v něm, a to vše v pohodlí vašeho domova.


Vynikající nástroj s profesionálními funkcemi:

Tato aplikace je vynikajícím nástrojem pro ty, kteří se chtějí naučit nový jazyk. Je to užitečné zejména pro ty, kteří studují japonštinu, protože lekce byly zcela přepracovány, což může vyžadovat přehodnocení sekcí. Bohužel neexistuje žádná navigační funkce, která by uživatelům umožňovala přeskočit na další nedokončenou lekci. Navzdory tomu má busuu mod apk některé skvělé výhody, které přicházejí s prémiovou verzí, což z něj činí investici, která se vyplatí.


Informace o aplikaci:

Číslo verze: 31.25.2

Velikost aplikace: 53 MB


Odkaz ke stažení:

odsud


Komentáře