Adguard Apk Mod (Premium _ Full Unlimited)

 

Adguard Apk Mod (Premium _ Full Unlimited)


Blokátor obsahu AdGuard

Adblocker Pouze pro Yandex.Browser a Samsung Internet s přizpůsobitelnými filtry.

AdGuard Content Blocker je bezplatná aplikace pro Android, která blokuje reklamy v prohlížeči Yandex a internetovém mobilním prohlížeči Samsung bez oprávnění root. Tato aplikace AdGuard pro blokování reklam funguje konkrétně v těchto dvou webových prohlížečích.

Šetřete baterii a data

Rušivé reklamy odvádějí vaši pozornost a kradou vám čas a reklamy v těžkých médiích, zejména videoreklamy, také vybíjejí baterii a data na vašem zařízení. S AdGuard Content Blocker budete konečně moci odejít z domu bez nabíječky a dopřát si kávu navíc díky datům, která jste uložili.


Blokuje reklamy všude:

Blokujte v celém systému. To zahrnuje videoreklamy a reklamy ve vašich oblíbených aplikacích, prohlížečích, hrách a na jakémkoli webu, který si dokážete představit. K dispozici máte desítky reklamních filtrů, které jsou pravidelně aktualizovány, což zaručuje nejlepší kvalitu filtrování.


Šetří vaši návštěvnost:

Více blokovaných reklam znamená méně načtených reklam. Méně načtených reklam znamená větší úsporu návštěvnosti. Jednoduchá matematika od AdGuard! Stáhněte si soubor apk, nainstalujte aplikaci a utrácejte svůj provoz za věci, které se vám líbí, místo abyste ho plýtvali nenasytnými reklamami.


Dbá na vaše soukromí:

Soukromí vašich osobních údajů si ceníme nade vše. S AdGuardem budete v bezpečí před online sledovači a analytickými systémy, které číhají na webu a snaží se ukrást vaše citlivé informace.


Zůstáváte pod kontrolou:

Koneckonců je to vaše zařízení a vy rozhodujete o tom, co bude filtrováno a co ne. Široká škála nastavení – od základních až po "profesionální" – a také nástroj pro správu aplikací vám pomohou přizpůsobit filtrování podle vašich představ.


Proč není AdGuard pro Android v Obchodě Google Play?

Google má velmi zvláštní politiku vůči blokátorům reklam v Obchodě Play. V podstatě to znamená, že žádná aplikace, která dokáže blokovat reklamy napříč zařízením, tam není povolena, takže jedinou možností zůstávají chatrné blokátory obsahu. AdGuard byl také odstraněn z Obchodu Play.


V některých aplikacích a na některých webech se mi stále zobrazují reklamy. Co musím udělat?

S největší pravděpodobností budete muset povolit filtrování HTTPS. Mnoho reklam se načítá přes HTTPS a AdGuard je také schopen je zablokovat. Přejděte do Nastavení –> Filtrování HTTPS a zapněte jej. Další věc, kterou musíte udělat, je ujistit se, že používáte režim filtrování "Vysoká kvalita" (Nastavení –> Pokročilé).


Informace o aplikaci:

Číslo verze: 4.6.33

Velikost aplikace: 51 MB


Odkaz ke stažení:

odsud



Komentáře